Luce Hill Residence

Stowe, Vermont

Ambler Design provided a landscape master plan and construction services for this new residence.  The house, which is set into the hillside, has a level entry courtyard that services the main house entry, garage, and detached barn.  In the rear of the house, the grade falls away and a series of stone walls, terraces, and stairs transition from the house down to existing grade.  These elements provide access to the rear yard and provide multiple locations to gather and enjoy the spectacular views of the Worcester Range.

About Ambler Design
Ambler Design is based in Stowe, Vermont and services clients throughout Lamoille, Washington, and Chittenden counties and beyond.
Address
Po Box 1492 Stowe, Vermont
Find us online

Find Ambler Design online at houzz

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google