Natural Pool & Waterfall

Stowe, Vermont

The highlight of this project was creating a natural swimming pool for the homeowners that was built into the hillside below several stone retaining walls.  The natural pool utilizes a wetland to provide the primary cleaning and filtration of the freshwater pool.  A pump and aeration system keep the water in constant circulation and feed a small upper pool that spills over into several waterfalls flowing back into the main pool.  Two stone patios are integrated into the design; one at the upper level off the deck and the second at the lower level at the pool entry.

About Ambler Design
Ambler Design is based in Stowe, Vermont and services clients throughout Lamoille, Washington, and Chittenden counties and beyond.
Address
Po Box 1492 Stowe, Vermont
Find us online

Find Ambler Design online at houzz

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google