Piecasso Restaurant

Stowe, Vermont

The addition of a new entrance and bar at this popular Stowe restaurant required a new accessible entry.  A  curving stone seat wall is the centerpiece of the new landscape with a series of stairs and landings within the curve and a gently sloping walkway to the outside.  Garden space along the perimeter of the space transitions the down to the existing road and parking lot.  The new seat wall and patio create a place to wait for a table or head outside to enjoy a slice on a sunny afternoon.

ARCHITECT – Paul Robert Rousselle

BUILDER – Gristmill Builders

Press
About Ambler Design
Ambler Design is based in Stowe, Vermont and services clients throughout Lamoille, Washington, and Chittenden counties and beyond.
Address
Po Box 1492 Stowe, Vermont
Find us online

Find Ambler Design online at houzz

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google